Godt for fællesskabet i 8tallet

I 8tallet er Borigo den centrale platform for et levende nabofællesskab, der hjælper beboere og bestyrelse til sammen at få det bedste ud af boligområdet.

Godt for fællesskabet i 8tallet

I 8tallet har Borigo været med til at realisere visionen om at skabe en landsby i boligområdet, hvilket giver masser af fordele både socialt og i det praktiske.

Masser af aktivitet

8tallet er kåret som verdens bedste boligbyggeri, og det mærker man også blandt beboerne. Der er adskillige udvalg og klubber, herunder løbeklubber og madklubber, og altid ting i kalenderen. Og det hele koordineres via Borigo.

Nabohjælpen er nær

Man samarbejder også om det praktiske. Har du et problem med din bolig kan du via Borigo spørge dine naboer om råd, og er det helt galt kommer gruppen 8support, bestående af hjælpsomme beboere, dig til undsætning.

Vigtigt værktøj for bestyrelsen

Også for Ejerforeningen er Borigo blevet en del af hverdagen. Formanden Jørgen J. beskriver således, hvordan Borigo er blevet ”en uundværlig kanal for kontakt/information bestyrelse og beboere imellem.”

Jeg har ikke før boet et sted i KBH med lignende forum og synes at det gør en kæmpe forskel at man kan debattere, udveksle erfaringer og mødes i forskellige interessegrupper. Det åbner jo op for et helt andet samvær, nærvær og fællesskab med de mennesker man bor her med - og det synes jeg er fantastisk :-)