Bag om Borigo

Hvem er vi?

Vi er et team, som brænder for at gøre din hverdag nemmere og bedre gennem en passion for digital design, kommunikation og udvikling.

Ole Torp Petersen
Rådgivning og produktudvikling
Asger Norskov Bak
Design og softwareudvikling
Bo Kirkeby
Softwareudvikling og systemadministration
Søren Torp Petersen
Softwareudvikling og arkitektur

Hvad vil vi?

Vi vil være med til at skabe bedre boligområder med god software. Internettet er skabt til at gøre kommunikation lettere. Det skal også beboere og boligforeningerne have glæde af.

Digitalisere og skabe nye muligheder

Når vi digitaliserer boligforeningen giver det nogle muligheder ud over lettere kommunikation. Vi ser et stort potentiale i at støtte naboskabet og deleøkonomien. Begge dele er tanker kendt fra gammel tid. De kan dog få et helt nyt liv med de muligheder, ny teknologi giver.

Understøtte naboskabet

Naboskabet er lidt forsvundet nu omstunder. Vi er ikke længere afhængige af hinanden, som man var det i landbrugssamfundet, men mange af fordelene ved et godt naboskab består. Bare det at kunne komme i kontakt og kende til hinanden kan øge tilliden og trygheden. Et godt naboskab er ganske enkelt godt for livskvaliteten.

Hjælpe med at dele

Deleøkonomi handler om at udnytte ressourcer og værdier bedre ved at deles om dem. Det sker allerede i mange boligforeninger i dag, fx med fælleslokalet. Vi vil være med til at gøre det hele lidt nemmere og fremme deling.

Hvad betyder Borigo?

Det kunne godt være “Bo rigtig godt” eller “Bor I godt?”, men Borigo er en sammentrækning af de to ord ‘bo’ og ‘origo’. ‘At bo’ er at leve et sted, mens ‘origo’ er midtpunktet, som alle andre punkter refererer til. Borigo tager udgangspunkt i dér, hvor du og dine naboer bor.

Hvordan udtales det?

Fordi Borigo har rod i ordet ‘origo’, udtales det ligesom ‘origo’ med tryk på første stavelse, bare med et ‘b’ foran, [‘bor·i·go].